Barcelona (Sant Quirze del Valles)

Stabilimento Barcellona

Barselona tesisi

 

Aslen bir aile şirketi olan Juanola şirketi, 20. yüzyılın başlarında meyan kökü hapları üretmek için faaliyete başlamıştır.

“Pastillas Juanola”, 90 yıldır Barselona, Gracia'da bulunan bir laboratuvarda üretilmektedir. Angelini 2005 yılında bu tesisi, Barselona'nın 20 km dışında bulunan şu anki yerine taşımaya karar vermiştir.

Yeni tesis son derece modern teknolojilerle donatılmış ancak doğal içerikli geleneksel formülasyon ve zanaat üretimi korunmuştur. Pastiller son yıllarda farklı tatlarda da üretilmiş ve Juanola markalı ürünlerin günümüzdeki üretimi yılda yaklaşık üç milyon birime ulaşmıştır. Günümüzde yılda 27 ton meyan kökü hapı üretilmektedir.

Kalite her zaman birinci önceliktir: tesis, mevcut yönetmelikler doğrultusunda gıda kalite standartlarına uygunluk açısından sürekli olarak güncellenmektedir. Ayrıca şekerlemelerin, meyan kökü ürünlerinin ve sakızların ambalajlanmasına, depolanmasına, üretimine ve bu ürünlerin ithalatına ve ambalajlanmasına ve ayrıca aromaların üretimine ve işlenmesine yönelik bir dizi RSIPAC KEY onayına sahiptir.